TOKAT / ERBAA - Erbaa Özel Eğitim Uygulama Merkezi II. Kademe

May

Engelliler Haftasi kutlamalari kapsaminda okulumuz ve Erbaa belediyesinin organizasyonlari ile guzel bir mayis haftasi yasadik. Organizasyonda emegi gecen tum ogretmenlerimize ve rehber personelimize , organizayonlari planlayan Belediyemize ve katilan tum misafirlerimize tesekkur ederiz.

Nis

23 NİSAN ETKİNLİKLERİMİZ OKULUMUZUN TUM KADEMELERİNDE COŞKUYLA KUTLANDI. TUM ÖĞRETMENLERİMİZE VERDİKLERİ EMEKLER İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Nis

Otizm farkindalik haftasi etkinleri okulumuzda guzel etkinlillerle kutlandi..

Mrt

Hayvanlari sevme ve koruma kulubumuz etkinliklerine devam ediyor.

Mrt

Yaslilar haftasi etkinlikleri kapsaminda ilcemiz huzur evini ogrencilerimizle birlikte ziyaret ettik.

Mrt

Yaşlilar haftasi okul ici etkinliklerimiz

ADANIN YARDIM KUMBARASI

Mrt

OKULUMUZDA AİLELERİMİZE YÖNELİK SAGLIK EĞİTİMİ SEMİNERİ DÜZENLENDİ.

Mrt

2. DÖNEM VELİ TOPLANTIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK.

Mrt

21 Mart Down Sendromu Farkındalık gunu okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Ulkemizde yaşanan buyuk deprem felaketinin ardindan okullarimizi açiyoruz.

Ock

Okulumuz öğrencilerinden Atakan SAYAN Türkiye satranç federasyonu ile tükva işbirliğinde ilçemizde yapılan satranç turnuvasında  kazandığı başarıyla okulumuzu gurulandırdı.

May

Öğrencilerimizin sosyalleşmelerini desteklerken eğlenmelerine de önem veriyoruz. Üstelik okulu ve öğretmenlerini sevmelerini de amaçlayan bu gezi çalışması için öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.